Hälsa inifrån
  • Hem
  • Min hälsoresa
  • Konsultation
  • Recept
  • Om mig
  • Webbutik
  • Kontakta mig
  • Prenumerera

Hälsa inifrån

MALIN BERGLUND

  • Hem
  • Min hälsoresa
  • Konsultation
  • Recept
  • Om mig
  • Webbutik
  • Kontakta mig
  • Prenumerera
0
GodsakerReceptSnacks

Raw blåbär och lingon cheesecakes

by Malin Berglund juli 15, 2019
Raw blåbär och lingon cheesecakes

På min födelsedag bakade jag dessa underbara veganska raw cheesecakes.
🎉🎈🎁
Om du vill prova en ny och spännande efterrätt så borde du prova detta recept! 😋🥰

Dessa små godingar är så enkla att göra och de är gudomligt goda. 
Jag passade på och gjorde två olika smaker. En blåbär/nöt och en Lingon/citron. 
De är bara nötsmöret som skiljer dem åt och därför kan du göra dem i samma batch genom att bara separera dem på slutet.

Ingredienser (12 st)

3.5 dl Cashew nötter (Aduki)
2.5 dl Valnötter 
2.5 dl Dadlar (Foodin)
En nypa Salt
0.7 dl Smält kokosolja
1.5 dl Kokosgrädde (Garant)
En Citron( saften) 
1/2 dl Agave
2 teskedar Biona Nut mix 
1 tsk Lingonpulver
1 tsk Blåbärspulver

Gör så här

Kakbotten:

Mixa valnötter, dadlar och en nypa salt till en degklumpa. 
Fördela och tryck ut degen i 12 muffinsformar. 
Ställ sedan in dem i kylen medan du förbereder cheesecakekrämen. 

Cheesecake kräm:

Mixa cashewnötter,kokosolja, kokosgrädde, citron och agave 
till en kräm. 
Ta ut muffinsformarna från kylen och fyll hälften av dem (6st) med hälften av krämen. 
Därefter mixar du den resterande krämen med nötsmöret och fyller de andra sex formarna med denna blandning. 
Pudra över lingonpulver på de sex formarna du fyllde först och blåbärspulver på de med nötkrämsblandningen i. 
Ställ in i frysen i ca 5 timmar eller över natten. 
Ta fram dem ca 30 minuter innan servering. 

Samarbete med @happyfoodstore
Cashewnötter, blåbär/lingonpulver och nötsmöret hittar du på Happyfoodstore.se eller i deras butik på Sveavägen i Stockholm. 
Alla följare får 10 % rabatt på deras hemsida med koden : OWM8SGAJ

Hoppas du gillar receptet❤️

blåbärcheesecakelingonrawcheesecakerawfood
0 kommentera
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
Malin Berglund

tidigare inlägg
Bovetegröt med banan
nästa inlägg
En kurs om hälsa, kost och livsglädje!

You may also like

Indisk kikärtsgryta med sting

januari 25, 2019

Veganska pepparkakaor – fria från gluten och raffinerat...

december 15, 2018

Veganska rawbollar med lime och ingefära

februari 13, 2019

Renande och stärkande dryck

december 17, 2018

Vegansk och glutenfri äppelpaj

mars 10, 2019

Nötbröd utan mjöl, jäst och bakpulver

juli 12, 2019

Lusia = Lussekatter på 15 minuter

december 13, 2018

Sellerijuice – ren, nyttig och detoxande

december 22, 2018

Gyllene julgröt – med saffran och gurkmeja

december 23, 2018

Banan snacks

juli 13, 2019

Lämna en kommentar Avbryt

FÖLJ MIG HÄR:

Instagram Pinterest

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username

Malin Berglund

Malin Berglund

Malin Berglund

Mitt immunsystem kollapsade och det blev starten på en lång sjukdomsperiod. Trots otaliga turer i vården med olika undersökningar, mediciner och salvor, har ingen kunnat hjälpa mig. Det var den alternativa naturliga vägen som gjorde mig frisk från det som läkarna sa var kroniskt. Nu vill jag inspirera dig att leva ett hälsosammare liv. Här kan du läsa om allt från naturlig hudvård, yoga, meditation, kost och annat som rensar kropp och sinne. Ta del av den livsstil som stärkt mig både fysiskt och psykiskt.

POPULÄRA INLÄGG

  • 1

    En kurs om hälsa, kost och livsglädje!

    september 15, 2019
  • 2

    Veganska och glutenfria frallor

    juni 4, 2019
  • 3

    Sockerfri, nötfri och vegansk glass / nicecream

    februari 15, 2019

Instagram Slider

No images found!
Try some other hashtag or username

Nyhetsbrev

Letar du efter inspiration för en hälsosammare livsstil? I mitt nyhetsbrev delar jag med mig av gröna och naturliga tips för en bättre hälsa!

  • Instagram
  • Pinterest
Footer Logo

@2019 - Hemsidan är skapad av Herrdahl


Till toppen